11.3.2018

Opi uutta kiinteistöjen hallinnasta

Granlund järjestää kaksi mielenkiintoista webinaaria viikolla 12. Tervetuloa mukaan!

Virtuaalinen kiinteistö: Tietomallit mukaan kiinteistön ylläpitoon
20.3. klo 9.30-9.50 (20 min.)

Tietomallit ovat jo pitkään olleet osa suunnittelua, nyt ne ovat arkea työmaillakin. Granlundilla on pitkään tehty kehitystyötä tietomallien saamiseksi ylläpitotoiminnan käyttöön. Nyt läpimurto on tapahtumassa. Kehitetyt menetelmät ja työkalut mahdollistavat suunnittelu- ja toteutusvaiheen tietojen siirtymisen ylläpitovaiheeseen.
 
Webinaarissa Granlundin asiantuntijat esittelevät, millaista polkua pitkin kulkemalla suunnittelumalli jatkaa elämäänsä kiinteistön kanssa rinnakkain. He kertovat, millaisia hyötyjä mallista on kiinteistön omistajille, ylläpitäjille ja loppukäyttäjille. Webinaarissa kurkistetaan myös tulevaan: millainen on tietomallien seuraava sukupolvi

Ilmoittaudu mukaan täällä

Mikäli haluat katsella webinaarin myöhemmin, ilmoittaudu Minna Kärkkäiselle: minna.karkkainen(a)granlund.fi.

Digitaalinen kuntoarvio capex-hallinnassa
22.3. klo 9.30-9-50 (20 min.)

Tiedätkö, mitä kiinteistössäsi todella tapahtuu? Tässä webinaarissa Granlundin asiantuntijat kertovat digitaalisesta toimintamallista, joka tekee kiinteistöjen kunnossapidon hallinnasta tehokkaampaa ja parempaa. Tieto tuodaan suoraan prosessiin, ei vain todeta tilannetta ja tehdä raporttia raportin vuoksi. Tekemisen ja tiedonhallinnan yhdistäminen on mahdollista digitaalisten työkalujen avulla.
 
Kiinteistökannan capex-hallintapalvelulla autamme asiakkaitamme varmistamaan suurten ja pienten korjaushankkeiden oikea-aikaisuuden sekä optimoimaan hankkeiden kiireellisyysjärjestyksen portfolioon kuuluvien kiinteistöjen välillä.
 
Webinaarissa esitellään Granlund Manager -ohjelmistoa, jonka hyödyt capex-hallinnassa tulevat nopeasti esiin.
 Ilmoittaudu mukaan täällä

Mikäli haluat katsella webinaarin myöhemmin, ilmoittaudu Minna Kärkkäiselle minna.karkkainen(a)granlund.fi