Miten tilojesi käyttäjät voivat?

Granlund PULSE™ on palvelukokonaisuus, joka parantaa tilojen käyttäjien ja kiinteistön hyvinvointia.

Granlund PULSEn avulla selvitämme ihmisten hyvinvointiin vaikuttavien tekijöiden, kuten käyttäjätyytyväisyyden, sisäympäristön olosuhteiden, energiatehokkuuden ja tekniikan toimivuuden. Palvelun avulla tunnistamme kiinteistön kipupisteet ja löydämme oikeat lääkkeet ongelmien korjaamiseen.

Hyvinvoinnin kehittymisestä raportoimme reaaliaikaisesti ja helposti ymmärrettävästi yhdellä luvulla – kiinteistön sykkeellä.

Palvelun lopputuloksena saavutetaan miellyttävä sisäympäristö, tehdään selkeitä säästöjä sekä parannetaan kiinteistön tekniikan toimivuutta.

Vahvuuksiimme kuuluvat talotekniikan toimivuuden ja energiankäytön arviointiin ja raportointiin liittyvät konsultointitehtävät rakennuksen koko elinkaaren ajalla. Varmistamme, että asetetut talotekniset tavoitteet toteutuvat, arvioimme taloteknisten järjestelmien ja huollon toimivuutta sekä tilojen käyttäjien tyytyväisyyttä erilaisissa käyttötilanteissa ja -olosuhteissa. Lisäksi tavoite on varmistaa, että mahdolliset urakka- ja takuuajan velvoitteet saatetaan loppuun sekä selvittää mahdolliset takuuaikana havaitut ongelmat ja ongelmatilanteet.

Palvelun sisältö sovitetaan joustavasti vastaamaan asiakkaan tavoitteita ja tarpeita.