Tunnista korjaustarpeet, optimoi toteutus

Granlund Manager auttaa hallitsemaan niin suurten kuin pientenkin korjaushankkeiden oikea-aikaisuutta sekä optimoimaan hankkeiden toteutusta kohteen tai laajankin kiinteistösalkun kohteiden välillä.

Granlund Manager PTS -osion avulla kunnossapitotarpeen pohjalta laaditaan pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelma (PTS) ja seuraavan jakson korjausohjelma, johon yksittäisistä korjaustarpeista tai laajemmista hankkeista koostuvat kunnossapito-ohjelmat voidaan aikatauluttaa ja budjetoida.  Kohteen tai koko salkun kokonaistilannetta voidaan tarkastella ja muokata helppokäyttöisen graafisen käyttöliittymän kautta.

Esimerkiksi energiatehokkuussopimuksiin liittyvät energiatehokkuusinvestoinnit voidaan käsitellä osana PTS prosessia. Säästövaikutukset ja toteutustiedot voidaan helposti raportoida sopimuksen velvoitteiden mukaisesti koko kohdekannasta.

Mobiilit työkalut käytössäsi

Mobiiliratkaisu tarjoaa kunnossapitoon liikkuvat työkalut sekä operatiiviseen toimitaan että vastuuorganisaatiolle - esimerkiksi kiinteistöpäälliköille.

Varmista kunnossapitosi

Tyypillisesti kunnossapitotiedot ovat hajanaisesti erilaisissa Excel -taulukoissa, kuntoarvioraporteissa tai muissa selvityksissä. Näin tiedon kokoaminen on työlästä ja kokonaiskuvan saaminen vaikeaa.

Granlund Manager kokoaa yhteen paikkaan kaiken kunnossapitoon liittyvän oleellisen tiedon, kuten:

  • Kunnossapitohistorian
  • Kuntoarviot ja energiakatselmukset
  • Tunnistetun kunnossapitotarpeen
  • Kunnossapidon suunnittelun ja toteutuksen etenemisen
  • Toimenpiteiden säästövaikutukset

Granlund Manager palveluidemme avulla saat lisäpotkua ohjelmiston käyttämiseen. Asiantuntijoidemme avulla saat tukea ja varmuutta ohjelmiston mahdollisuuksien tehokkaaseen käyttöön sekä kunnossapitoprosessiesi kehittämiseen.