Suunnittele, hanki palvelut, ohjaa, seuraa

Kiinteistönhoito ja tekninen huoltotoiminta tukevat ylläpidon lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita. Suunnitelmallisen huollon avulla varmistetaan kustannustehokas, laadukas ja oikea-aikainen kiinteistöhuolto sekä hallitaan riskejä.

Granlund Managerin tarjoama tieto auttaa suunnittelemaan ja hankkimaan halutut palvelut. Ohjelmisto lisää läpinäkyvyyttä ja kommunikointia eri osapuolien välillä. Se mahdollistaa reaaliaikaisen huoltotoiminnan ohjauksen, toteutuksen seurannan ja saavutetun laatutason todentamisen.

Mobiiliratkaisulla lisätehoa huoltotoimintaan

Mobiili toimintatapa parantaa organisaation palvelukykyä, lisää asiakastyytyväisyyttä ja ohjaa resurssien käyttöä esimerkiksi vikatilanteissa.

Mobiiliratkaisu tarjoaa myös tavoitteiden seurannan ja laadun auditointityökalut vastuuorganisaatiolle, kuten kiinteistöpäälliköille.

Helppo käyttöönotto ja toiminnan varmistaminen

Granlund Manager palveluidemme avulla saat lisäpotkua ohjelmiston käyttämiseen. Asiantuntijoidemme avulla varmistat ohjelmiston sujuvan käyttöönoton organisaatiossasi sekä saat tukea ja varmuutta ohjelmiston mahdollisuuksien tehokkaaseen käyttöön.